Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Bakkerij Luigi: uw ambachtelijke bakker in Bladel

Bakkerij Luigi is uw bakker in Bladel waar u nu ook online kunt bestellen! Via de webwinkel bestelt u heel eenvoudig de lekkerste taarten, vlaaien, gebak, brood en banket. Alles elke dag weer vers gemaakt door uw ambachtelijke bakker. U kunt uw bestelling ophalen in de winkel aan de van Dissellaan 24 in Bladel of kiezen voor bezorgen. Elke zondag geopend en vanaf €7,50 gratis bezorging!

Let op! Wilt u online een bestelling plaatsen? Maak dan eerst een keuze:

bezorgenbladelbezorgenbergeijkafhalenbakkerijluigi

 

Bestellen bij de online bakker

In de online bakkerszaak kunt u tot wel 02:00 ’s nachts brood en banket bestellen om dit de volgende ochtend geleverd te krijgen. Zelfs voor de zondag! Zo staan wij de hele dag door, dag in en dag uit, klaar om u van de beste ambachtelijke bakkersproducten te voorzien. Kies bijvoorbeeld ’s ochtends voor onze ontbijtservice om uzelf of een geliefde eens in het zonnetje te zetten. Of kies uit ons gebak en diverse snacks en specialiteiten voor een traktatie op het werk! De bakker bezorgt in verschillende regio’s op de volgende tijden:

BEZORG- EN AFHAALTIJDEN

 

Maandag t/m zaterdag

Zondag

Regio: Bladel, Casteren, Hapert, Hoog Casteren, Hoog Mierde, Hoogeloon, Hulsel, Lage Mierde, Netersel en Reusel

08:00 – 10:00 of
10:00 – 13:00

09:00 – 12:00

Regio: Bergeijk, Duizel, Eersel, Knegsel, Middelbeers, Riethoven, Steensel, Vessem, Westelbeers en Wintelre

10:00 – 13:00

 

Ambachtelijke bakkersproducten

Uiteraard bent u ook in onze fysieke bakkerswinkel van harte welkom om het assortiment te ontdekken. Stap binnen en ontdek de heerlijke geuren en smaken van onze producten! Iedere dag bereidt onze brood- en banketbakker met de grootste zorg ambachtelijke broden, taarten, chocolade, speltproducten, banket en snacks. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor taartingrediënten waarmee u zelf in uw eigen keuken de lekkerste ambachtelijke taarten kunt bakken. En omdat wij zelfs op zondag geopend zijn, hoeft u onze overheerlijke producten geen dag te missen. Kom gerust eens langs en laat ons u verder helpen. Afhaalbestellingen kunt u tijdens de openingsuren van onze winkel afhalen.

Kijk rustig rond in de webshop en plaats de gewenste producten in uw winkelmandje. Afrekenen gaat heel snel en geheel veilig. Heeft u nog ergens vragen over? Stel ze gerust aan de bakker door te bellen naar 0497-381927 of door gewoon even langs te komen bij ons in Bladel. Bakkerij Luigi heet u van harte welkom!